Jocs en català Ordinador PlayStation Xbox

Horror Tales: The Beggar ja disponible a Steam i consoles

Horror Tales: The Beggar ja disponible a Steam i consoles

Horror Tales: The Beggar, l’última entrega del desenvolupador Carlos Coronado, ja està disponible a Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series i Xbox One. L’edició física, creada per Tesura Games, es llançarà el 26 de juny, i les reserves ja estan disponibles a la Tesura Store.

Horror Tales: The Beggar ofereix una combinació de combat basat en les físiques i trencaclosques. El joc té lloc en un món postapocalíptic on els jugadors naveguen per un paisatge modelat per esdeveniments catastròfics. Desenvolupat amb Unreal Engine 5, el joc presenta entorns realistes.

El joc disposa de textos en català, cortesia de Francesc G. Parisi, Xavier Muntada Samà i Jordi Mollà Bononat, membres del Projecte Ce Trencada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.