Jocs en català Nintendo

The Legend of Zelda: Twilight Princess rep una traducció al català

The Legend of Zelda: Twilight Princess rep una traducció al català

The Legend of Zelda: Twilight Princess, el clàssic de Nintendo GameCube i Wii, ha rebut una traducció comunitària al català, gràcies al treball de Ricard Aguilera Miret, conegut com a Zelda en Català. L’anunci inicial d’aquesta traducció es va fer a principis de maig de 2023, i des de llavors, en Ricard ha anat treballant per fer realitat aquest projecte.

The Legend of Zelda: Twilight Princess és un dels jocs més emblemàtics de la sèrie Zelda, desenvolupat per Nintendo i llançat inicialment per a les consoles GameCube i Wii el 2006. El joc segueix les aventures d’en Link mentre intenta salvar el regne de Hyrule d’una força fosca coneguda com el “Crepuscle”. Amb una narrativa més fosca de l’habitual, un món ric en detalls i una jugabilitat que combina acció, trencaclosques i exploració, Twilight Princess ha captivat milions de jugadors arreu del món.

La traducció al català és un gran pas per a la comunitat, millorant l’accessibilitat i permetent una experiència de joc més personalitzada. Els fitxers de traducció i el tutorial per aplicar-la es poden trobar a la web del Projecte Ce Trencada, una iniciativa que treballa per traduir videojocs i altres continguts al català.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.