Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Shin Megami Tensei V: Vengeance rep un nou tràiler a 10 dies del llançament

Shin Megami Tensei V: Vengeance rep un nou tràiler a 10 dies del llançament

Atlus ha llançat un nou tràiler del seu RPG postapocalíptic Shin Megami Tensei V: Vengeance. El tràiler mostra els desafiaments que els jugadors afrontaran en un Tòquio devastat, on hauran d’escollir el seu camí en un conflicte entre àngels i dimonis. El joc es llançarà el 14 de juny de 2024.

Shin Megami Tensei V: Vengeance amplia la història de Shin Megami Tensei V a més plataformes i introdueix un nou camí argumental anomenat el “Canon de la Venjança”. El joc inclou gràfics millorats de la nova generació, noves àrees, dimonis i música, així com un sistema de combat millorat.

A més, Atlus publicarà avui un vídeo de Preguntes i Respostes amb els Desenvolupadors, amb el compositor de música Ryota Kozuka, que respondrà a les preguntes de la comunitat de Shin Megami Tensei V.

Shin Megami Tensei V: Vengeance estarà disponible per PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows i Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.