Núvol Ordinador Xbox

Obsidian ens presenta la història d’Avowed

Obsidian Entertainment ha fet progressos en el desenvolupament del seu nou joc, Avowed, previst per al llançament el 2024. La companyia ha presentat el primer tràiler de la història durant el Xbox Games Showcase 2024, oferint una visió del relat i l’ambientació del joc.

A Avowed, els jugadors segueixen les ordres de l’emperador Aedyran a Paradis. Aquesta ubicació té una rica història, modelada per generacions de pioners i marcada per la tensió constant entre les forces Aedyranes i els habitants locals.

Un element significatiu de la trama és la Dreamscourge, una misteriosa plaga que afecta persones, animals i la terra. Els símptomes de la plaga inclouen confusió, desorientació, al·lucinacions, i en les seves últimes etapes, les víctimes esdevenen “Dreamthralls” violents, amb els seus cossos ocupats per creixements fúngics.

El tràiler introdueix tres personatges clau: l’emperador Aedyran, l’Inquisidor Lödwyn de l’ordre extremista de paladins Steel Garrote, i Giatta, una animant que estudia l’energia de l’ànima. Cada personatge té la seva pròpia perspectiva sobre la Dreamscourge i la situació política a les Terres Vives, influint en el viatge i les decisions del jugador.

Els jugadors hauran de gestionar les seves relacions amb aquestes faccions i companys, incloent Giatta, mentre intenten descobrir l’origen de la Dreamscourge i evitar que s’estengui més. El joc posa èmfasi en l’impacte de les decisions dels jugadors sobre el destí de les Terres Vives.

Avowed estarà disponible el 2024 a Xbox Series X|S, Windows PC, Steam i plataformes de jocs al núvol, amb accés des del primer dia a través de Xbox Game Pass.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *