PlayStation

Jocs del mes de juliol per als usuaris de PlayStation Plus

Jocs del mes de juliol per als usuaris de PlayStation Plus

Sony Interactive Entertainment ha anunciat els jocs que estaran disponibles aquest mes sense cost addicional per a tots els nivells de subscripció de PlayStation Plus. Aquests títols es podran descarregar a través de PlayStation Store des del 2 de juliol fins al 5 d’agost.

Jocs del mes (Essential – Extra – Premium)

Borderlands 3 per a PS4 / PS5

La tercera entrega de la saga Borderlands, un shooter en primera persona amb elements de rol, porta els jugadors a un grup de planetes explotats per corporacions militaritzades. Enfrontant-se a la secta dels Fills de la Càmera, els jugadors podran jugar en línia o en cooperatiu amb pantalla dividida, utilitzant un dels quatre caçadors de cambres personalitzables, amb arbres d’habilitats individuals.

EA SPORTS NHL 24 per a PS4 / PS5

Aquesta entrega permet experimentar la intensitat de l’hoquei amb noves funcions de joc i modes millorats. Inclou un motor de desgast que afecta la pressió a la zona d’atac, un contacte basat en la física i un nou sistema de passades de visió.

Among Us per a PS4 / PS5

Joc multijugador en línia per a 4 a 15 jugadors desafia els participants a completar tasques per mantenir la nau espacial operativa, mentre identifiquen i expulsen els impostors que intenten sabotejar i eliminar la tripulació.

Packs exclusius de PlayStation Plus (Essential – Extra – Premium)

Els usuaris de PlayStation Plus també poden obtenir packs de continguts, aspectes i objectes exclusius per a jocs gratuïts a través de PlayStation Store. Entre els packs destacats es troben:

  • Fortnite – Pack de Rodes Ígnies
  • Brawlhalla – Bonus Pack 12
  • Call of Duty: Warzone Paquet de Combat 4 (Boira)
  • Rocket League – Pack de PlayStation Plus
  • Fall Guys: Pack d’Icones
  • Apex Legends: Pack de Joc PlayStation Plus

Sony Pictures Core x PlayStation Plus

Els usuaris que adquireixin una subscripció de 12 mesos a PlayStation Plus en les modalitats Essential, Extra o Premium abans del 10 de juliol, rebran crèdits per comprar pel·lícules a Sony Pictures Core. Per utilitzar els crèdits de pel·lícules, l’usuari haurà d’obrir l’aplicació Sony Pictures Core, iniciar sessió i anar a la seva biblioteca per rebre els crèdits.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.