Xbox

Kena: Bridge of Spirits arribarà finalment a Xbox el 15 d’agost

El joc d’acció i aventura Kena: Bridge of Spirits, desenvolupat per Ember Lab, estarà disponible per a Xbox Series X | S i Xbox One a partir del 15 d’agost de 2024. Això marca el debut del joc a les plataformes Xbox.

La versió per a Xbox inclourà contingut exclusiu, com barrets de pirata per als Rot, un bastó únic i una aparença Rot daurada. A més, es llançarà una edició física Premium per a Xbox Series X en col·laboració amb Maximum Entertainment. Aquesta edició inclou el joc base, la banda sonora digital oficial, una làmina d’adhesius exclusiva i el contingut exclusiu per a Xbox.

https://www.youtube.com/watch?v=rrqpJuUfYKI

Kena: Bridge of Spirits, que es va llançar per primera vegada a PlayStation el 21 de setembre de 2021, ha rebut diversos premis, incloent-hi el millor joc independent i el millor debut indie als The Game Awards 2021. La versió per a Xbox inclourà l’actualització DLC de l’aniversari, que ofereix noves funcions com les pedres encantades, les proves de guies espirituals, vestits, funcions d’accessibilitat i un mode New Game+.

El joc tindrà un preu de 39,99 € a la Microsoft Store. L’edició física Premium també estarà disponible al mateix preu. Les reserves per a ambdues edicions estaran disponibles aviat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *