Ordinador

OutRage: Fight Fest, el ‘mega-brawler’ de 16 jugadors, es llançarà el 16 de juliol a Steam

Hardball Games ha confirmat el llançament del seu títol debut, OutRage: Fight Fest, a Steam per al 16 de juliol de 2024. El joc, presentat com el primer “beat-em-up mega-brawler” de 16 jugadors del món, promet als jugadors de PC batalles a gran escala, destrucció i caos a l’estil còmic.

Després d’un llançament demo exitós i abans de la seva participació en el Steam Next Fest el 10 de juny, Hardball Games ha compartit més detalls sobre el joc. A OutRage: Fight Fest, els jugadors poden participar en batalles caòtiques amb fins a 15 altres participants, utilitzant diverses armes i entorns destructibles. El joc presenta modes de sessió curta com Battle Royale, Free for All i batalles en equip. Els jugadors poden guanyar ‘Rage’ a través dels danys causats als altres i a l’entorn, cosa que els permet augmentar de mida i força, millorant les seves habilitats de combat.

El joc està ambientat en una realitat alternativa on un sèrum rar atorga invulnerabilitat temporal i força sobrehumana, donant lloc a la festa de cops definitiva. Els jugadors entren a l’arena de lluita a instàncies d’un misteriós multimilionari que vol recollir la seva Rage.

Actualment, en desenvolupament durant dos anys, la versió d’accés anticipat de OutRage: Fight Fest inclou un mode Knockout de 16 jugadors i un mode d’equip 4×4 anomenat Domination, ambientat en ubicacions destructibles com Dockyard i Construction Site. Els jugadors poden organitzar jocs personalitzats per jugar amb amics i utilitzar modes d’entrenament per practicar i millorar les seves habilitats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.