Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Metal Slug Tactics presenta un nou tràiler

Dotemu i Leikir Studio han anunciat que Metal Slug Tactics, una adaptació tàctica basada en quadrícules de la sèrie Metal Slug, es llançarà a la tardor de 2024 per a PC i Nintendo Switch, amb versions confirmades per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i Xbox One. Una demo de Metal Slug Tactics estarà disponible del 10 al 17 de juny durant el Steam Next Fest.

El tràiler del joc revela els personatges Marco, Eri, Fio i Tarma participant en batalles per torns. Els jugadors construiran esquadres del rostre de Metal Slug, cadascun amb equipaments únics, per enfrontar-se a enemics i caps. El joc combina art pixelat amb jugabilitat tàctica, oferint camps de batalla barrejats i elements de roguelite.

Els jugadors poden utilitzar l’armament clàssic de Metal Slug, arbres de habilitats, avantatges i un sistema d’adrenalina. El joc compta amb una banda sonora original de Tee Lopes. Metal Slug Tactics està desenvolupat per Leikir Studio amb el suport de Dotemu i SNK.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.