Ordinador

La sèrie Kingdom Hearts de Square Enix arriba a Steam

La sèrie Kingdom Hearts de Square Enix arriba a Steam

La sèrie Kingdom Hearts de Square Enix ha arribat finalment a Steam, permetent a més jugadors gaudir d’aquests jocs de rol a PC i Steam Deck. Les tres col·leccions llançades són: Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue i Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC), totes disponibles amb un descompte especial per temps limitat.

Hikaru Utada va comentar sobre la nova gravació de la cançó: “Per al repte de tornar a gravar una de les meves cançons més estimades vaig demanar ajuda al meu amic i col·laborador A. G. Cook. Les noves versions de ‘Simple and Clean’/’Hikari’ continuen sent les mateixes cançons que vaig compondre fa 22 anys, però amb una perspectiva diferent. Tenen un to més reflexiu, més savi, més amable. A la vida no hi ha victòries ni derrotes, tan sols el que aprenem de les nostres experiències. És impressionant veure la quantitat de vides que Kingdom Hearts ha influït i enriquit, i tinc moltes ganes que siguin més”.

La sèrie Kingdom Hearts es va llançar per primera vegada el 2002, desenvolupada per Square Enix i dirigida per Tetsuya Nomura, iniciant una col·laboració entre Square Enix i Disney. Des del seu llançament, la sèrie ha venut més de 36 milions de còpies a tot el món. Amb la seva arribada a Steam, els jugadors podran acompanyar Sora, Donald, Goofy i altres personatges de Disney en les seves aventures, des del joc original fins a Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC).

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.