Ordinador

Leximan es llançarà a Steam el 13 d’agost

Knights of Borria i Marvelous Europe han anunciat que Leximan, un joc d’aventures narratives ambientat en un món de fantasia moderna i basat en trencaclosques de paraules, es llançarà a PC a través de Steam el 13 d’agost de 2024. Ja està disponible una demo, anomenada Leximan Ultra Mega Demo 2.0, abans del Steam Next Fest de 2024.

A Leximan, els jugadors s’inscriuen a l’acadèmia Elementinia, una escola de màgia prestigiosa. El protagonista, amb habilitats en Leximancia —una forma única de màgia basada en el llenguatge— es troba al soterrani de l’escola després de causar un incident. La història es desenvolupa quan l’acadèmia afronta un atac inesperat, i el jugador intervé per defensar l’escola.

El joc ofereix una Edició Digital Deluximan, que inclou el joc complet, la seva banda sonora amb més de 100 minuts de música, i el PDF de la Mini-Campanya TTRPG Basement Breakout. L’Edició Digital Deluximan tindrà un preu de 19,99 dòlars. L’edició estàndard estarà disponible per 14,99 €. Ambdues versions tindran un descompte del 10% durant la setmana de llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *