Nintendo Ordinador

L’expansió Skies of Azoria arriba a Fae Farm

L’expansió Skies of Azoria arriba a Fae Farm

Phoenix Labs ha introduït Skies of Azoria, l’última expansió del seu joc de simulació de granja, Fae Farm, convidant els jugadors a explorar noves alçades en el joc. Llançada com a actualització gratuïta per a jugadors de Nintendo Switch i inclosa en l’edició Deluxe per a PC, l’expansió amplia l’univers de Fae Farm al místic regne de Skyvale, situat per sobre de les terres explorades anteriorment.

A Skies of Azoria, els jugadors es troben amb nous personatges, incloent-hi potencials interessos romàntics, i s’endinsen en noves mecàniques de joc com noves habilitats, receptes i pocions. L’actualització s’integra de manera fluida amb la història principal del joc, permetent que tant els jugadors novells com els experimentats puguin interactuar amb el contingut. A més, els jugadors poden gaudir de l’expansió sols o amb fins a quatre jugadors en multijugador en línia, amb suport complet de joc creuat entre plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.