Nintendo Ordinador Xbox

Magical Delicacy es llançarà al juliol per a Nintendo Switch, Xbox i PC

Whitethorn Games i sKaule han anunciat que Magical Delicacy, un joc de tipus Metroidvania-lite barrejat amb cuina, es llançarà per a Nintendo Switch, PC i Xbox el 16 de juliol. El joc estarà disponible a Xbox Game Pass des del primer dia.

Magical Delicacy convida els jugadors a posar-se en la pell de Flora, una jove bruixa que arriba al poble de Grat per perfeccionar les seves habilitats màgiques i aconseguir el seu somni de convertir-se en una bruixa de ple dret. A Grat, Flora obre una botiga per cuinar àpats i pocions per a diversos personatges, des de vilatans i viatgers fins a figures llegendàries i mestres del seu ofici. A mesura que explora el poble portuari, descobreix les històries dels seus residents i els aspectes ocults de Grat.

Els jugadors poden recollir ingredients de botigues, buscar pel poble i conrear-los als seus jardins. Amb aquests ingredients, poden preparar àpats en una cuina millorable per satisfer les comandes dels vilatans. El joc ofereix una experiència de plataformes 2D inspirada en els Metroidvanias, on els jugadors guanyen noves habilitats, arriben a noves àrees i desbloquegen dreceres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.