Ordinador

Valheim es llançarà per a Mac, disponible el 10 de juny a l’App Store

Coffee Stain Publishing i Iron Gate han anunciat que el seu joc de supervivència viking Valheim, actualment en Early Access, estarà disponible per a Mac a través de la Mac App Store a partir del 10 de juny. Això segueix el seu llançament a Xbox el 2023.

Valheim, desenvolupat per Iron Gate i publicat per Coffee Stain Publishing, és un joc de supervivència per a 1-10 jugadors ambientat en un purgatori generat proceduralment inspirat en la cultura vikinga. El joc té una qualificació del 94% Molt Positiva a Steam amb més de 385.000 ressenyes positives des del seu llançament en Early Access el 2021.

Valheim està actualment disponible per a PC, Linux, i Xbox a través de Steam Early Access, Microsoft Store, i Game Pass. Aviat estarà disponible per a Mac a través de la Mac App Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *