Ordinador

Mega Cat Studios anuncia Five Nights at Freddy’s: Into the Pit

Mega Cat Studios va fer un anunci a la presentació del Guerrilla Collective 2024 amb la revelació del seu nou projecte, Five Nights at Freddy’s: Into the Pit, en col·laboració amb Scott Cawthon.

El tràiler fa èmfasi en la supervivència i l’amenaça dels horrors animatrònics, suggerint un joc intens per als fans de la sèrie. A més, es va revelar un lloc web de tràiler, jeffspizza.club, que presenta contingut temàtic. El llançament del lloc web està programat per al 12 de juny, despertant especulació entre els fans sobre què podria implicar.

“Volíem oferir una sorpresa que fos més que només un farcit de pizza”, va dir Becca Peters, directora de màrqueting de Mega Cat Studios. “L’entrega de pizza a vegades pot posar-te contra obstacles inesperats, però sempre aconseguirem dur a cap la feina.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *