Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Top Hat Studios presenta nous títols al Guerrilla Collective 2024

Top Hat Studios ha participat en el Guerrilla Collective 2024, presentant un segment de 12 minuts ple de nous tràilers i anuncis dels seus pròxims jocs. La presentació es va estrenar el 6 de juny, destacant diversos títols esperats, incloent-hi Crypt Custodian, Frogun Encore, Ova Magica, i més. A continuació es detallen els jocs presentats i els seus nous tràilers.

Frogun Encore

 • Data de llançament: 25 de juny
 • Plataformes: PC, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox

Frogun Encore és una expansió/seqüela independent de Frogun. Els jugadors s’uneixen a Renata i Jake en la seva missió per evitar el retorn de Beelzebub. El joc manté el seu estil retro de PS1/N64 i introdueix un nou mode de cooperació local.

Crypt Custodian

 • Data de llançament: Estiu 2024
 • Plataformes: PC, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox

Crypt Custodian és una barreja d’elements de Zelda i Metroidvania, desenvolupat per Kyle Thompson. Els jugadors controlen a Pluto, un gat encarregat de netejar l’ultratomba, interactuant amb fantasmes i lluitant contra criatures.

Ova Magica

 • Data de llançament: 23 de juliol (accés anticipat a Steam)
 • Plataformes: Steam

Ova Magica combina la col·lecció de criatures amb la simulació social a Clover Town. Els jugadors es fan amics dels blobs, exploren masmorres i gestionen una granja, tot mentre interactuen amb els residents del poble.

Labyrinth of the Demon King

 • Data de llançament: 2025
 • Plataformes: Steam

Un joc de terror de supervivència en primera persona ambientat en un món inspirat en el Japó feudal. Els jugadors naveguen pel laberint, resolen trencaclosques i lluiten contra monstres en busca d’un dimoni.

Under the Island

 • Data de llançament: Per determinar
 • Plataformes: Steam

Under the Island és un RPG d’acció en 2D on els jugadors salven la seva illa natal d’enfonsar-se. El joc posa èmfasi en l’exploració i la resolució de trencaclosques en un món de fantasia inspirat en els anys 90.

Sonzai

 • Data de llançament: Per determinar
 • Plataformes: Steam

Sonzai és un RPG basat en la història amb elements d’acció i JRPG, ambientat a la ciutat màgica de Kumotoshi. Els jugadors formen vincles amb personatges i combaten esperits malignes utilitzant una varietat d’armes i habilitats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *