Ordinador PlayStation Xbox

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater rep un nou tràiler al Xbox Games Showcase

Durant el Xbox Games Showcase, Konami va revelar un nou tràiler de Metal Gear Solid DeltaSnake Eater, mostrant millores visuals significatives possibles gràcies al Unreal Engine 5. El tràiler presenta escenes cinemàtiques millorades en CG i moments destacats de joc. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater estarà disponible a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam.

L’actor i escriptor David Hayter torna en la segona part de la sèrie METAL GEAR SOLID Legacy a YouTube, proporcionant informació sobre el joc. Hayter va parlar de noves mecàniques, incloent-hi un sistema de danys que afecta visiblement el personatge principal i un nou disseny de control i càmera pensat per als jugadors de jocs d’acció en tercera persona moderns. També va entrevistar el productor Noriaki Okamura, que va compartir detalls sobre les actualitzacions gràfiques i de control, tot assegurant que el joc, la història i el repartiment de veus originals es mantinguin intactes.

Per als mercats europeus, dues edicions estan disponibles per a reservar. L’edició limitada “Day One” inclou el joc complet i contingut descarregable addicional que es revelarà més endavant. L’edició Deluxe inclou tot el de l’edició Day One, a més d’un Steelbook exclusiu, contingut descarregable addicional, un clauer, un pedaç termo-adhesiu de la FOX Unit, i targetes d’art en una caixa especial. Disponibles per a Xbox i PlayStation.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *