Nintendo PlayStation

Neon Blood presenta nou tràiler, revela personatge i data de llançament

Meridiem ha llançat un nou tràiler de Neon Blood, que presenta el personatge Ruby Emerald i proporciona més detalls sobre l’univers del joc. També s’ha confirmat l’edició física “Limited Edition” i la finestra de llançament per al quart trimestre de 2024. El tràiler va ser presentat en diversos esdeveniments digitals, incloent-hi el Best Indie Games Summer Showcase i el Guerrilla Collective 2024.

Neon Blood és un RPG i aventura gràfica d’estil neo-noir cyberpunk, amb una estètica 2.5D que combina sprites 2D en PixelArt amb entorns 3D. El joc ofereix varietat de trencaclosques i combat per torns amb esdeveniments de temps ràpid. Està desenvolupat per ChaoticBrain Studios i publicat per Meridiem.

L’edició física de Neon Blood, dissenyada i fabricada per Meridiem, estarà disponible a botigues especialitzades d’Europa en el quart trimestre de 2024. La “Limited Edition” per a PlayStation 5 i Nintendo Switch inclou una funda amb textura metal·litzada, un llibre d’art, una guia de la ciutat i la banda sonora descarregable.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *