Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Hogwarts Legacy rep l’actualització d’estiu amb mode foto i contingut addicional

Warner Bros. Games ha llançat l’actualització d’estiu de 2024 de Hogwarts Legacy, disponible per a totes les plataformes. L’actualització inclou un nou mode foto, contingut prèviament exclusiu, correccions d’errors, actualitzacions de drivers per a PC i una opció per restablir els talents, permetent als jugadors experimentar amb diferents combinacions i estils de joc.

Entre les novetats, destaca la missió de la botiga encantada de Hogsmeade, anteriorment exclusiva per a jugadors de PlayStation, que ara està disponible per a tothom. Aquesta missió permet obtenir recompenses com l’uniforme del propietari de la botiga i la propietat d’una botiga a Hogsmeade. A més, altres continguts exclusius com la muntura de l’hipogrif de ònix i la recepta de la poció Felix Felicis, així com el nou abric d’Azkaban, l’uniforme de presoner d’Azkaban, les ulleres que van sobreviure i l’escombra Lavender Borealis, també estaran disponibles per a tots els jugadors.

El nou mode foto permet als jugadors capturar moments del joc amb diverses opcions de personalització, incloent ajustos d’exposició, contrast, inclinació de càmera, zoom, profunditat de camp i camp de visió. També es poden modificar el moment del dia i l’estació, així com les postures del personatge. A més, és possible eliminar la interfície d’usuari i els personatges no jugables, i personalitzar les captures amb temes de cases i personatges, marcs, emblemes i filtres.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *