Ordinador PlayStation Xbox

Starlight Games anuncia la data de llançament de House of Golf 2

Starlight Games anuncia la data de llançament de House of Golf 2

Starlight Games ha revelat els primers detalls i gameplay del seu nou joc de minigolf, House of Golf 2. El joc es llançarà el 25 de juliol de 2024 per a PS5, Xbox Series X|S, Steam i Epic Games Store.

House of Golf 2 és una seqüela del joc de 2019, llançat inicialment a la Nintendo Switch. El nou joc comptarà amb més de 100 forats ambientats en entorns domèstics, plens d’obstacles, trampes i perills. Els jugadors poden gaudir del mode per a un jugador o del mode multijugador amb fins a quatre jugadors. El joc també inclourà tornejos regulars i característiques de classificació.

Desenvolupat amb Unreal Engine 5, introdueix una funció de càmera lliure, que permet als jugadors navegar pels nivells i crear estratègies. El joc s’inspira en el minigolf i jocs com Micro Machines.

El joc està disponible per a la llista de desitjos a les següents plataformes:

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.