Ordinador PlayStation Xbox

Nou tràiler de Dragon Age: The Veilguard presentat al Xbox Games Showcase

Avui, BioWare i Electronic Arts han llançat un nou tràiler de Dragon Age: The Veilguard durant el Xbox Games Showcase. El tràiler ofereix una visió del món de Thedas i presenta un equip de set companys, cadascun amb històries úniques que els jugadors poden explorar i modelar.

A Dragon Age: The Veilguard, els jugadors uniran i lideraran aquest equip divers per combatre una nova amenaça a Thedas. Tot i que el Llop Temible continua sent una figura significativa en la trama, el joc se centra en els companys i les seves aventures. BioWare ha subratllat la importància d’aquests nous herois canviant el nom del joc per reflectir el seu paper central.

El joc promet ampliar l’univers existent de Dragon Age, presentant una terra vibrant plena de naturalesa salvatge, laberints perillosos i ciutats brillants. Els jugadors crearan un nou heroi que, juntament amb els seus companys, s’enfrontarà a dos déus antics corruptes decidits a destruir el món.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *