Núvol Ordinador Xbox

South of Midnight presentat al Xbox Games Showcase

Compulsion Games ha revelat el primer tràiler de jugabilitat de South of Midnight, un joc d’acció i aventura, durant el Xbox Games Showcase. Aquest tràiler presenta als jugadors a Hazel, l’heroïna del joc, que adquireix poders màgics després d’un devastador huracà. Mentre Hazel navega per un món on les criatures dels contes populars prenen vida, utilitza els seus poders de Teixidura per reparar el teixit de la realitat que es desintegra.

El tràiler de jugabilitat mostra Hazel i el seu company, Catfish, mentre es troben amb criatures mítiques com el cocodril gegant, Two-Toed Tom. El viatge de Hazel implica utilitzar les seves habilitats de Teixidura per superar obstacles i enfrontar-se a enemics coneguts com a “Haints”, que són manifestacions d’energia negativa. En lloc de matar aquestes criatures, Hazel les “desfà”, simbolitzant el tema central del joc de curació i reparació.

South of Midnight presenta un disseny de món “ample-lineal” distintiu, permetent als jugadors explorar mentre segueixen una trama narrativa establerta. Els entorns del joc estan inspirats en llocs reals del Sud Profund, combinant realisme màgic amb escenaris autèntics. Els desenvolupadors han destacat que cada aspecte del joc, des del combat fins a la música, fa costat a la història general de restauració i renovació.

Previst per a llançament el 2025 a Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, i Xbox Cloud, South of Midnight també estarà disponible a Xbox Game Pass des del primer dia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *