Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

PQube publicarà Discounty a múltiples plataformes l’any vinent

PQube i Crinkle Cut Games han anunciat que el seu pròxim joc, Discounty, estarà disponible per a PlayStation 5, Xbox Series S|X, Nintendo Switch, Epic, GOG i Steam l’any vinent.

Presentat al Wholesome Direct 2024, Discounty és un joc de simulació de gestió de botigues ambientat al pintoresc poble portuari de Blomkest. Els jugadors hauran de gestionar un supermercat, establir relacions amb la gent del poble i descobrir els secrets de la ciutat.

El joc comença quan el personatge del jugador pren el control d’un supermercat de la seva tieta. Els jugadors dissenyaran i organitzaran la botiga, gestionaran l’estoc, treballaran a la caixa i negociaran acords comercials. El joc també inclou un aspecte social on els jugadors poden interactuar amb la gent del poble, formant amistats o rivalitats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *