PlayStation

PlayStation Plus anuncia la llista de jocs del catàleg de juny

PlayStation Plus anuncia la llista de jocs del catàleg de juny

La llista de juny per al catàleg de PlayStation Plus ha estat revelada, amb una selecció diversa de jocs disponibles a partir del 18 de juny. Els subscriptors poden esperar títols com Monster Hunter Rise, Football Manager 2024, Crusader Kings III, After Us, i més. A més, hi haurà noves ofertes de jocs clàssics i de PS VR2 per a PlayStation Plus Premium.

A principis d’aquest mes, com a part de les celebracions de Days of Play, també es va anunciar una sèrie de títols extra de PlayStation Plus que ja estan disponibles.

PlayStation Plus Extra i Premium

Monster Hunter Rise | PS4, PS5

Uneix-te a la caça a Monster Hunter Rise, on els jugadors poden personalitzar el seu caçador, triar entre 14 tipus d’armes, i reclutar companys per explorar mapes de caça detallats. El joc ofereix modes en solitari o en grups de quatre persones, amb una escala de dificultat intel·ligent per garantir un joc equilibrat.

Football Manager 2024 | PS5

Football Manager 2024 per a consoles permet als jugadors gestionar un equip de futbol, construir una plantilla d’elit i competir pels premis més importants com la UEFA Champions League.

Crusader Kings III | PS5

Viu la vida d’un governant medieval a Crusader Kings III. Els jugadors dirigeixen una família noble, augmentant el seu poder a través de generacions, amb cada nou governant aportant habilitats i interessos diferents.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6 | PS4, PS5

Experimenta el campionat de Supercross de Monster Energy 2022 amb bicicletes, pilots i circuits oficials.

After Us | PS5

A After Us, els jugadors naveguen per un món posthumà com Gaia, l’Esperit de la Vida, per reviure animals extints i explorar entorns impressionants.

Anno 1800 | PS5

Anno 1800 convida els jugadors a l’Era Industrial en un joc de construcció de ciutats en temps real. Descobreix noves tecnologies i construeix un nou món amb opcions per jugar en solitari o en modes PvP i cooperatius en línia.

Police Simulator: Patrol Officers | PS4, PS5

Uneix-te a la força policial d’una ciutat fictícia, començant per violacions de trànsit i progressant cap a tasques més serioses. Guanya experiència, desbloqueja noves àrees i compleix les responsabilitats diàries d’un agent de policia.

Far Cry 4 | PS4

Explora el món obert de Kyrat a Far Cry 4, on els jugadors s’involucren en una guerra civil per derrocar un dictador mentre naveguen per un entorn perillós.

LEGO The Hobbit | PS4

Juga a través d’escenes de les pel·lícules de Hobbit, ajudant a Thorin Oakenshield i la seva companyia de nans com Bilbo.

LEGO The Incredibles | PS4

Experimenta les aventures de la família Parr de les pel·lícules Els Increïbles en un món de LEGO, amb nivells d’història i un món per explorar, amb opcions per al joc cooperatiu de dos jugadors.

PlayStation Premium | PS VR2 i Classics

Kayak VR: Mirage | PS VR2

Navega per llocs bonics en un caiac precís, amb opcions per jugar de manera competitiva o relaxada. Requereix PS VR2 i PS5.

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy | PS4, PS5

Juga a través dels episodis IV-VI de Star Wars en una galàxia personalitzable de LEGO. Aquesta versió, originalment llançada a PSP, està millorada amb up-rendering, rebobinat, guardat ràpid i filtres de vídeo personalitzats.

Ghosthunter | PS4, PS5

Uneix-te a l’oficial Lazarus Jones a Ghosthunter, on una trucada rutinària es converteix en un desastre sobrenatural. Originalment llançat a PS2, aquesta versió està millorada amb up-rendering, rebobinat, guardat ràpid i filtres de vídeo personalitzats.

Daxter | PS4, PS5

Juga com a Daxter en la seva missió per rescatar Jak, utilitzant diversos gadgets per sobreviure. Aquesta versió de Daxter, originalment llançada a PSP, està millorada amb up-rendering, rebobinat, guardat ràpid i filtres de vídeo personalitzats.


Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.