Ordinador PlayStation Xbox

Visions of Mana arribarà el 29 d’agost

Visions of Mana arribarà el 29 d’agost

Square Enix ha anunciat que Visions of Mana estarà disponible a partir del 29 d’agost de 2024 per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC (Microsoft Store i Steam). Ja es pot reservar el joc en totes les plataformes.

El nou tràiler del joc mostra els nous personatges jugables i les mecàniques de joc. Visions of Mana segueix la història de Val, un guardià d’ànimes, i la seva amiga Hina en el seu viatge cap a l’arbre de Mana. Al joc, els jugadors podran formar grups de tres personatges entre cinc disponibles i utilitzar relíquies elementals per canviar de classes i habilitats durant els combats.

L’edició estàndard digital i la Digital Deluxe Edition de Visions of Mana ja estan disponibles per reserva. Els que reservin qualsevol d’aquestes edicions rebran un objecte exclusiu per a Val com a regal. Els que comprin el joc abans del 30 de setembre de 2024 rebran també un vestit exclusiu i un paquet d’objectes.

Format digital:

  • Edició estàndard
  • Digital Deluxe Edition: Inclou vestits i temes de la saga Mana i accés anticipat de 24 hores.
  • Digital Deluxe Upgrade: Per a aquells que adquireixin l’edició estàndard en format digital.

Format físic:

  • Edició estàndard
  • Collector’s Edition: Inclou un peluix de Ramco, un llibre d’art i la banda sonora del joc.

Des del llançament de Mystic Quest l’any 1993, la sèrie Mana ha ofert als jugadors una àmplia varietat d’històries i personatges. El productor de la saga, Masaru Oyamada, i el seu equip han treballat perquè Visions of Mana mantingui l’essència de la sèrie, oferint una experiència renovada amb noves històries i mecàniques de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.