Realitat Virtual

White Owls anuncia la data de llançament de Death Game Hotel

White Owls anuncia la data de llançament de Death Game Hotel

L’estudi independent White Owls Inc., liderat pel director de videojocs Hidetaka Suehiro (Swery), ha anunciat la data de llançament del seu últim títol, Death Game Hotel, prevista per l’11 de juliol.

Death Game Hotel és la primera producció RV de White Owls. El joc inclou una varietat de jocs de taula en els quals jugadors de tot el món participen en un torneig d’apostes a gran escala, apostant parts del seu cos en partides de vida o mort.

Les reserves estaran disponibles a partir del 20 de juny a través de la Meta Quest Store. Durant el període de reserva, els interessats rebran un descompte del 10% i complements dins del joc. A més, SWERY i altres desenvolupadors han deixat caure que s’uniran a partides de tant en tant.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.