Nintendo Ordinador

Urban Myth Dissolution Center presentat a l’esdeveniment Guerrilla Collective

L’editorial amb seu a Tòquio, Shueisha Games, i el desenvolupador Hakababunko han revelat el seu pròxim joc de misteri, Urban Myth Dissolution Center, que es llançarà a Steam i Nintendo Switch. L’anunci es va fer durant l’esdeveniment Guerrilla Collective Showcase, on un nou tràiler va oferir una ullada als detalls del joc.

A Urban Myth Dissolution Center, els jugadors assumeixen el paper d’Azami Fukurai, una detectiu amb la capacitat de veure els pensaments humans i els records dels llocs a través de les seves ulleres. Juntament amb els seus col·legues Jasmine i Ayumu Meguriya, Fukurai investiga activitats paranormals, relíquies maleïdes i anomalies dimensionals.

Els jugadors recolliran proves de diverses fonts, incloent-hi investigacions in situ i xarxes socials, per descobrir la veritat darrere de les pertorbacions. El joc compta amb un estil artístic pixelat en 2D inspirat en els jocs d’aventura dels anys 90 i en l’estètica de l’anime. La paleta de colors limitada i les tècniques visuals contribueixen a l’atmosfera misteriosa i inquietant.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *