Nintendo

ACE COMBAT 7: Skies Unknown – Deluxe Edition ja disponible per a Nintendo Switch

ACE COMBAT 7: Skies Unknown – Deluxe Edition ja disponible per a Nintendo Switch

Bandai Namco Europe ha llançat ACE COMBAT 7: Skies Unknown – Deluxe Edition per a Nintendo Switch. El joc de combat aeri, que ha venut més de 5 milions de còpies a tot el món, ja està disponible en una plataforma portàtil. Això permet als jugadors participar en combats aeris i volar en 360 graus amb diversos avions des de qualsevol lloc. La sèrie ACE COMBAT és coneguda pels seus combats aeris, avions àgils i futuristes, i paisatges i visuals detallats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *