PlayStation

PlayStation Plus anuncia els jocs disponibles el juliol

PlayStation Plus anuncia els jocs disponibles el juliol

Sony Interactive Entertainment (SIE) ha anunciat els nous títols que estaran disponibles aquest mes sense cost addicional per als subscriptors dels nivells PlayStation Plus Extra i Premium, així com les novetats per a PlayStation VR2 i el catàleg de clàssics en el nivell PlayStation Plus Premium.

Catàleg de jocs (Extra – Premium)

A partir del 16 de juliol, els subscriptors de PlayStation Plus Extra i Premium podran gaudir d’un total de nou nous títols, entre els quals destaquen:

  • Remnant II – Standard Edition: La seqüela de Remnant: From the Ashes, on els supervivents de la humanitat enfronten noves criatures i caps en mons terrorífics. Permet jugar sol o en companyia de dos amics, oferint un combat intens i una jugabilitat infinita.
  • Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion: Versió remasteritzada del joc que precedeix a Final Fantasy VII, centrat en la història de Zack Fair en la seva missió per investigar la desaparició dels seus companys de Soldat.
  • Mount & Blade II: Bannerlord: Un sandbox que combina elements de RPG d’acció i estratègia. Els jugadors poden crear i desenvolupar un personatge, formar exèrcits i participar en batalles i setges en temps real.
  • The Jackbox Party Pack 9: Ideal per jugar en família o amb amics, permet fins a 10 jugadors en diversos minijocs.
  • Pathfinder: Wrath of the Righteous: Un joc de rol èpic on els jugadors exploren un regne assolat per dimonis, enfrontant-se a dilemes morals i buscant convertir-se en herois mítics.

A més, també s’afegiran No More Heroes 3, Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition, DEADCRAFT i Steep.

Títols que abandonen el catàleg

El 16 de juliol, els següents jocs deixaran d’estar disponibles en el catàleg de PlayStation Plus Extra i Premium: Tiny Tina’s Wonderlands: Next-Level Edition, Saints Row IV: Re-Elected, Dysmantle, MY LITTLE PONY: A Maretime Bay Adventure, Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R i Kingdom Two Crowns.

PlayStation VR2 i catàleg de clàssics (Premium)

Tres nous títols s’afegiran al catàleg de clàssics per als subscriptors de PlayStation Plus Premium aquest mes, sense cost addicional:

  • Summoner
  • Ratchet & Clank Size Matters
  • Jeanne d’Arc

Per als usuaris de PlayStation VR2, s’afegirà Job Simulator.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *