Nintendo Ordinador

Princess Maker 2 Regeneration es llança a Nintendo Switch i Steam

Princess Maker 2 Regeneration es llança a Nintendo Switch i Steam

Princess Maker 2 Regeneration ja està disponible a Nintendo Switch i Steam. Per celebrar l’ocasió, s’ha publicat un tràiler de llançament que mostra aspectes clau del joc, incloent-hi feines a temps parcial, lliçons i el festival de la collita, mentre els jugadors assumeixen el paper d’un pare criant una filla.

Princess Maker 2 és un joc de simulació on els jugadors crien una filla des dels deu fins als divuit anys. L’objectiu del joc és guiar la noia cap a l’edat adulta, amb diverses oportunitats que influeixen en el seu futur.

Basat en Princess Maker 2: Refine de 2004, la nova versió presenta gràfics d’alta resolució redibuixats per Takami Akai, mantenint un estil similar a la versió de PC-98. També s’ha afegit una animació inicial de Yonago Gainax, dirigida per Akai.

La localització en anglès del joc ha estat dirigida per Cube’s Grammar School, un grup de fans dedicats de Princess Maker. El projecte va començar després d’una petició comunitària a Yonago Gainax, que va conduir a la formació d’un equip divers que va passar més de mil hores refinant el guió per assegurar una experiència en anglès natural i immersiva.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *