Ordinador PlayStation Xbox

Bandai Namco anuncia Bleach Rebirth of Souls

Bandai Namco anuncia Bleach Rebirth of Souls

Bandai Namco ha anunciat Bleach Rebirth of Souls, un nou videojoc basat en la popular franquícia d’anime Bleach, creada per Tite Kubo. El joc està desenvolupat per Tamsoft Corporation, amb Takeharu Ishimoto com a compositor de la banda sonora. Estarà disponible per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC.

A Bleach Rebirth of Souls, els jugadors poden controlar personatges de l’anime i participar en batalles que destaquen per les seves habilitats amb l’espasa. Els jugadors poden desbloquejar noves espases i formes durant les batalles, permetent que els seus personatges esdevinguin més forts a mesura que s’enfronten als contrincants.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *