PlayStation

El Paso, Elsewhere arribarà en format físic per a PlayStation 5

El Paso, Elsewhere arribarà en format físic per a PlayStation 5

El Paso, Elsewhere, un joc de trets en tercera persona, estarà disponible en format físic per a PlayStation 5. El joc convida els jugadors a explorar una realitat alternativa, enfrontant-se a homes llop, àngels caiguts i altres criatures maleïdes en un entorn que recorda els clàssics.

Els jugadors hauran d’obrir-se pas per un motel la realitat del qual canvia constantment, salvar les víctimes de Draculae, el senyor dels vampirs, i destruir un vilà molt proper al protagonista, tot i el risc que això implica.

El Paso, Elsewhere ja es pot reservar a PlayStation 5 i estarà disponible a partir del 6 de setembre de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *