Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

WayForward anuncia el retorn de Sigma Star Saga

WayForward anuncia el retorn de Sigma Star Saga

WayForward ha anunciat el retorn de Sigma Star Saga, originalment llançat per a la Game Boy Advance el 2005. Aquesta aventura de ciència-ficció que combina elements de shooters en 2D i jocs de rol promet arribar a les consoles modernes i PC el 2025. A més, també s’ha anunciat que es rellançarà la versió de GBA.

Anunciat a l’Anime Expo, WayForward ha compartit que el joc estarà llicenciat per Bandai Namco Entertainment i desenvolupat utilitzant el Carbon Engine de Limited Run Games. Els jugadors reviuran el paper del pilot Ian Recker, encarregat d’infiltrar-se en l’imperi Krill com a agent doble per repel·lir la seva imminent amenaça.

Es preveu que s’anunciïn més detalls sobre la disponibilitat de plataformes i edicions físiques a mesura que s’apropi la data de llançament.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *