Núvol Ordinador Xbox

Game Pass puja de preu i anuncia canvis substancials

Game Pass puja de preu i anuncia canvis substancials

El servei de subscripció de jocs de Microsoft, Xbox Game Pass, es veurà afectat per augments de preus en totes les seves versions. L’empresa també ha anunciat un canvi significatiu a Xbox Game Pass per a consola, ja que no es permetran noves subscripcions. Podeu comprovar tots els canvis en les diferents regions aquí.

Pròximament, els nous usuaris de consola s’hauran de donar d’alta a Xbox Game Pass Standard. Aquesta categoria no inclourà llançaments de jocs el primer dia, però oferirà accés a un catàleg de jocs antics i a Xbox Live per al multijugador. Game Pass Standard tindrà un preu de 14,99 euros al mes i no inclourà el joc al núvol. Es preveu que es llanci al setembre.

Els usuaris existents de Xbox Game Pass per a consola mantindran les seves subscripcions actuals, incloent-hi jocs al dia de llançament i el catàleg de títols antics.

Xbox Game Pass Ultimate farà el salt de 14,99 a 17,99 euros al mes, però continuarà incloent PC Game Pass, jocs el dia de llançament, un catàleg complet i jocs al núvol. PC Game Pass també tindrà un augment, passant de 9,99 € a 11,99 € al mes. També oferirà jocs al dia de llançament.

Pel que respecta a Xbox Game Pass Core, augmentarà el seu preu anual de 59,99 € a 69,99 €, però la tarifa mensual es mantindrà a 9,99 euros.

Tots aquests canvis arriben després de mesos de comentaris per part de directius de Xbox defensant que no es tocaria el preu de Game Pass. Molts usuaris atribueixen aquests increments a l’adquisició d’Activision Blizzard i la pròxima arribada de Call of Duty al servei.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *