Sector

Sony i Pocketpair formen una empresa conjunta per expandir Palworld

Sony i Pocketpair formen una empresa conjunta per expandir Palworld

Sony Music Entertainment Japan, Aniplex i Pocketpair han anunciat la creació de Palworld Entertainment Inc., una empresa conjunta destinada a expandir l’abast i les oportunitats comercials associades amb el joc Palworld. Aquesta col·laboració marca un moviment significatiu en la indústria dels videojocs, combinant les fortaleses d’aquestes empreses per desenvolupar i comercialitzar més el popular joc.

Palworld, desenvolupat per Pocketpair, ha guanyat popularitat global des del seu llançament en accés anticipat a ordinador i Xbox, amb el nombre total de jugadors superant els 25 milions en només un mes. El joc ofereix una combinació d’elements de batalla, captura de monstres, entrenament i construcció de bases, permetent als jugadors utilitzar una varietat d’armes i capturar criatures conegudes com a Pals per ajudar en les seves aventures.

L’empresa conjunta, Palworld Entertainment Inc., se centrarà a expandir la propietat intel·lectual de Palworld més enllà del mateix joc. Això inclou llicències globals de marxandatge i altres projectes comercials. La primera iniciativa serà el desenvolupament de marxandatge exclusiu, que es presentarà a l’estand de Pocketpair durant el Bilibili World 2024.

Alguns usuaris de les xarxes socials han comparat aquest moviment a The Pokémon Company, una empresa conjunta que es dedica a operacions similars per a la franquícia de Pokémon, i inclou Game Freak, Nintendo i Creatures.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *