Nintendo

Marvelous llançarà Ys Memoire: The Oath in Felghana a principis de 2025

Marvelous llançarà Ys Memoire: The Oath in Felghana a principis de 2025

Marvelous Europe ha anunciat el llançament del joc de rol remasteritzat de Nihon Falcom, Ys Memoire: The Oath in Felghana, per a Nintendo Switch, PlayStation 5 i digitalment per a PlayStation 4 a principis del 2025.

Ys Memoire: The Oath in Felghana, originalment llançat com a Ys III: Wanderers From Ys i més tard com a Ys: The Oath in Felghana, arribarà a les plataformes modernes amb millores visuals mantenint la seva jugabilitat.

El joc segueix el protagonista Adol i el seu company Dogi quan tornen a la terra natal de Dogi, Felghana, ara plagada de monstres, un volcà actiu i un nou líder que oprimeix els seus residents. La versió remasteritzada inclou visuals d’alta definició, música remasteritzada i noves il·lustracions de personatges.

  • Combat remasteritzat amb noves opcions de dificultat i millores de qualitat de vida com el mode “Turbo”.
  • Noves il·lustracions de personatges, amb l’opció de canviar a les versions originals.
  • Nova veu per a Adol Christin, afegint profunditat al personatge.
  • Una banda sonora que inclou tres versions diferents (Original, PC-8801 i X68000), totes remasteritzades en àudio d’alta qualitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.