Ordinador

JanduSoft i L&V anuncien el llançament en accés anticipat de Farlands

JanduSoft i L&V anuncien el llançament en accés anticipat de Farlands

JanduSoft i L&V han anunciat el llançament de Farlands en accés anticipat a Steam, previst per al 24 de juliol. Farlands és un joc de granja espacial on els jugadors deixen enrere les seves vides atrafegades per començar de nou en un planeta abandonat a la vora de la galàxia. Farlands estarà disponible en accés anticipat amb un preu de 14,99€.

A Farlands, els jugadors adquireixen un planeta abandonat per transformar-lo en una llar pròspera. Equipats amb una nau espacial antiga, els jugadors hauran de tallar males herbes, netejar camins, recuperar camps i reparar el planeta. L’objectiu principal és conrear la terra i desenvolupar una granja pròspera.

El joc combina exploració espacial amb gestió de recursos i agricultura. Els jugadors poden viatjar entre planetes del sistema solar per recollir els recursos necessaris per a millores a la seva granja, eines i nau. Una gestió eficient dels recursos és essencial per assegurar prou combustible i evitar dormir a la nau espacial.

Farlands compta amb gràfics en píxel art i mecàniques de joc que combinen agricultura tradicional amb exploració espacial. El joc inclou activitats com ara agricultura, pesca, captura d’insectes i gestió de recursos. Els jugadors també poden interactuar amb altres habitants del sistema solar, ajudant-los i forjant relacions.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *