Núvol Ordinador Xbox

Xbox anuncia les propostes de Game Pass de juliol

Xbox anuncia les propostes de Game Pass de juliol

Xbox Game Pass ha anunciat una nova llista de jocs disponibles al llarg de juliol. Aquí teniu un resum dels nous títols i les seves dates de llançament:

Journey to the Savage Planet (núvol, consola i PC) – 3 de juliol
Aquest joc torna a la biblioteca de Game Pass i col·loca els jugadors com a empleats de Kindred Aerospace, explorant un planeta desconegut i perillós. Els jugadors hauran de superar diversos reptes per determinar la viabilitat del planeta per a la seva habitabilitat humana.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 (núvol, consola i PC) – 3 de juliol
Aquest joc de lluita presenta un ampli repertori de personatges de Nickelodeon. Els jugadors poden triar els seus personatges preferits, dominar moviments únics i utilitzar nous Supers potents en batalles multijugador o en una campanya roguelike.

Cricket 24 (núvol, consola i PC) – 9 de juliol
Cricket 24 ofereix una experiència completa de criquet amb equips de tot el món. Inclou estadis oficials i equips de nacions de criquet importants.

The Case of the Golden Idol (núvol, consola i PC) – 9 de juliol
Aquesta aventura de detectius d’apuntar i fer clic ens convida a resoldre el misteri d’una herència maleïda a través de pistes i deduccions.

Neon White (núvol, consola i PC) – 11 de juliol
Un joc d’acció frenètic en primera persona on els jugadors, com a assassins de l’Infern, competeixen per exterminar dimonis al cel per tenir l’oportunitat de quedar-se-hi permanentment.

Tchia (núvol, PC i Xbox Series X|S) – 11 de juliol
Els jugadors poden explorar un arxipèlag preciós, amb la versió de Xbox que inclou l’actualització més recent amb noves melodies, vestits i avantatges.

Magical Delicacy (núvol, consola i PC) – 16 de juliol
Disponible el primer dia amb Game Pass, aquesta proposta implica cuinar delícies màgiques, explorar una ciutat i repartir comandes als seus residents.

Flock (núvol, consola i PC) – 16 de juliol
També disponible el primer dia amb Game Pass, aquest joc cooperatiu multijugador se centra en volar i col·leccionar criatures amb amics en diversos paisatges.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.