Nintendo Ordinador PlayStation

Explora els carrers d’Edo amb el nou tràiler de Fate/Samurai Remnant

Explora els carrers d’Edo amb el nou tràiler de Fate/Samurai Remnant

KOEI TECMO Europe, en col·laboració amb Omega Force, TYPE-MOON i Aniplex Inc., ha desvetllat un nou tràiler del seu proper RPG d’acció, Fate/Samurai Remnant. El tràiler ofereix als jugadors un cop d’ull als carrers d’Edo, un escenari clau en la història del joc, acompanyat del tema principal del joc, “Zanya Gensou feat. LICCA / Spiral Ladder”. El joc està previst que es llanci a PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC a través de Steam el 29 de setembre de 2023.

Fate/Samurai Remnant és l’última entrega de la franquícia Fate, on parelles de Mestres i esperits heroics, coneguts com a Servants, lluiten a través de la història en una sèrie de guerres. El joc continua aquesta narrativa al Japó del període Edo, amb els jugadors controlant el jove samurai Miyamoto Iori i el seu Servant Saber en una batalla entre set parelles de Mestres i Servants.

Els jugadors exploraran Edo, participaran en diverses activitats, completaran missions secundàries i arbitraran lluites. El joc presenta un mapa del món per navegar a través de diferents districtes i progressar a través de la història del Ritual de la Lluna Creixent. Els jugadors també poden lligar amb els Servants Rogues a través de submissions anomenades “Digressions”.

Fate/Samurai Remnant està disponible per a la reserva en edicions estàndard i Digital Deluxe. L’edició Digital Deluxe inclou el joc base, un llibre d’art digital i banda sonora, el Fate/Samurai Remnant Season Pass i l’element de bonificació del Season Pass “Hallowed Relic Sword Mountings”. Tots els jugadors que precomprin abans del 28 de setembre de 2023 rebran el bonus de reserva digital “Phantasmal Dress ‘Miyamoto Musashi’”.

També està disponible una versió especial TREASURE BOX de Fate/Samurai Remnant per a reserva exclusivament a través de la botiga en línia de KOEI TECMO Europe. Aquesta edició inclou un llibre d’art, un pòster de tela de mida B2, un CD de banda sonora original, adhesius de Command Spell, DLC de vestits de bonificació, el llibre de traducció de la història curta oficial i una caixa de col·leccionista.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.