Sector

SelectaPlay presentarà sis videojocs a l’IndieDevDay

SelectaPlay ha confirmat la seva participació a l’IndieDevDay2023, que tindrà lloc a Barcelona del 8 al 10 de setembre. La companyia presentarà un total de sis títols, tres dels quals encara no han estat anunciats.

Els visitants de la fira tindran l’oportunitat de jugar a tres dels jocs que SelectaPlay presentarà: Luto, una experiència narrativa de terror psicològic en primera persona; Bubble Ghost Remake, un joc de trencaclosques addictiu; i Inner Ashes, una aventura narrativa en primera persona. A més, SelectaPlay anunciarà tres nous títols en els dies previs a l’esdeveniment, que també es podran jugar al seu estand a l’Indie Dev Day 2023.

Luto, desenvolupat per Broken Bird Games, és un joc de terror psicològic en primera persona que posa el jugador en la pell d’un individu que no pot sortir de casa seva. La recerca d’una sortida el portarà a explorar el dolor de la pèrdua d’un ésser estimat.

Bubble Ghost Remake, desenvolupat per VIDIBOND S.L., és un remake del joc original on el jugador ha de guiar un petit fantasma i la seva bombolla a través d’un castell encantat ple de perills i desafiaments.

Finalment, Inner Ashes, desenvolupat per Calathea Game Studio, és una experiència narrativa que utilitza la interacció amb l’entorn i la resolució de trencaclosques per evocar la lluita diària d’una persona que viu amb l’Alzheimer.

SelectaPlay publicarà més informació sobre la llista completa de jocs que presentarà a l’Indie Dev Day en els pròxims dies.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content