Sector

SelectaPlay presentarà sis videojocs a l’IndieDevDay

SelectaPlay ha confirmat la seva participació a l’IndieDevDay2023, que tindrà lloc a Barcelona del 8 al 10 de setembre. La companyia presentarà un total de sis títols, tres dels quals encara no han estat anunciats.

Els visitants de la fira tindran l’oportunitat de jugar a tres dels jocs que SelectaPlay presentarà: Luto, una experiència narrativa de terror psicològic en primera persona; Bubble Ghost Remake, un joc de trencaclosques addictiu; i Inner Ashes, una aventura narrativa en primera persona. A més, SelectaPlay anunciarà tres nous títols en els dies previs a l’esdeveniment, que també es podran jugar al seu estand a l’Indie Dev Day 2023.

Luto, desenvolupat per Broken Bird Games, és un joc de terror psicològic en primera persona que posa el jugador en la pell d’un individu que no pot sortir de casa seva. La recerca d’una sortida el portarà a explorar el dolor de la pèrdua d’un ésser estimat.

Bubble Ghost Remake, desenvolupat per VIDIBOND S.L., és un remake del joc original on el jugador ha de guiar un petit fantasma i la seva bombolla a través d’un castell encantat ple de perills i desafiaments.

Finalment, Inner Ashes, desenvolupat per Calathea Game Studio, és una experiència narrativa que utilitza la interacció amb l’entorn i la resolució de trencaclosques per evocar la lluita diària d’una persona que viu amb l’Alzheimer.

SelectaPlay publicarà més informació sobre la llista completa de jocs que presentarà a l’Indie Dev Day en els pròxims dies.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.