PlayStation Xbox

Under The Waves arriba a les consoles PlayStation i Xbox en format físic

Parallel Studio i Quantic Dream llancen el seu joc d’aventures, Under The Waves, en format físic per a Xbox Series X, PlayStation 4 i PlayStation 5. Aquest títol et submergeix en una emocionant història en les profunditats del mar, combinant elements de dolor humà i exploració submarina en un entorn tecno-futurista ambientat en els anys 70.

El joc segueix la vida de Stan, un bussejador professional que lluita per superar una devastadora pèrdua i enfrontar-se a un futur incert. A mesura que explora les profunditats del Mar del Nord, que es presenta en una versió retrofuturista, Stan experimenta esdeveniments estranys que desafien la seva percepció de la realitat. La solitud de les profunditats marines esdevé un reflex del seu propi aïllament emocional, i el joc planteja la disjuntiva entre perdre’s a la foscor o tornar a la superfície per continuar endavant.

Sota el seu argument, Under The Waves també busca compartir la importància de la preservació dels oceans. La col·laboració amb Surfrider Foundation Europe, una organització sense ànim de lucre dedicada a la protecció dels ecosistemes aquàtics, ressalta el compromís dels desenvolupadors amb aquesta causa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.