Ordinador PlayStation

Goodbye Volcano High s’estrena finalment a PlayStation i PC

L’estudi de desenvolupament de jocs indie KO_OP ha llançat avui el seu joc de novel·la musical cinematogràfica, Goodbye Volcano High. El joc ja està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam. L’aventura narrativa segueix la història de Fang, un jove dinosaure no binari i músic aspirant, i els seus companys de classe mentre naveguen pel seu últim any d’institut.

Per celebrar el llançament, KO_OP ofereix un descompte limitat del 10% durant la primera setmana de disponibilitat. A més, s’ha llançat un nou tràiler de llançament i una línia de marxandatge de Goodbye Volcano High. La banda sonora del joc també està disponible a Steam per 9,99 euros, o com a part d’un paquet amb el joc.

Goodbye Volcano High és un joc d’aventura cinematogràfica basat en eleccions que explora temes de creixement personal, acceptació i el poder de la comunitat. La narrativa del joc porta els jugadors a un viatge d’autodescobriment, desafiant-los a viure la vida al màxim enfront del temps finit.

El joc ara està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4 i Steam amb un descompte limitat del 10% sobre el preu de venda regular de 29.99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.