Ordinador PlayStation

Goodbye Volcano High s’estrena finalment a PlayStation i PC

L’estudi de desenvolupament de jocs indie KO_OP ha llançat avui el seu joc de novel·la musical cinematogràfica, Goodbye Volcano High. El joc ja està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam. L’aventura narrativa segueix la història de Fang, un jove dinosaure no binari i músic aspirant, i els seus companys de classe mentre naveguen pel seu últim any d’institut.

Per celebrar el llançament, KO_OP ofereix un descompte limitat del 10% durant la primera setmana de disponibilitat. A més, s’ha llançat un nou tràiler de llançament i una línia de marxandatge de Goodbye Volcano High. La banda sonora del joc també està disponible a Steam per 9,99 euros, o com a part d’un paquet amb el joc.

Goodbye Volcano High és un joc d’aventura cinematogràfica basat en eleccions que explora temes de creixement personal, acceptació i el poder de la comunitat. La narrativa del joc porta els jugadors a un viatge d’autodescobriment, desafiant-los a viure la vida al màxim enfront del temps finit.

El joc ara està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4 i Steam amb un descompte limitat del 10% sobre el preu de venda regular de 29.99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content