Nintendo Núvol Ordinador PlayStation Xbox

L’impressionant RPG retro Sea of Stars ja disponible en diverses plataformes

L’esperat RPG retro Sea of Stars, desenvolupat per Sabotage Studio, ha estat llançat oficialment avui per a PC, Xbox One X|S, PlayStation 4|5 i Nintendo Switch. El joc, amb un preu de 34,99 euros, ha aconseguit una atenció significativa per la seva jugabilitat captivadora i ha estat posat a disposició dels subscriptors de Xbox Game Pass i PlayStation Plus.

Aprofitant l’èxit del títol debut de Sabotage Studio, The Messenger, Sea of Stars presenta una aventura d’RPG de torn per torn atractiva. Ambientat en un món ricament imaginat, el joc se centra en Valere i Zale, dos Nens del Solstici, que han d’abraçar el seu destí com a Guerrers del Solstici. Aquests joves protagonistes utilitzen la Màgia de l’Eclipsi, una fusió dels poders del Sol i la Lluna, per combatre les creacions monstruoses de l’alquimista malèvol conegut com The Fleshmancer.

Sea of Stars ofereix característiques com el combat actiu de torn per torn, mecàniques de travessia lliures i una trama rica plena de personatges originals. Abraça l’essència dels temes clàssics d’RPG mentre incorpora elements innovadors per proporcionar una experiència de joc fresca i modernitzada.

La banda sonora del joc, composta per la llegenda de la indústria Yasunori Mitsuda (conegut pel seu treball a Chrono Trigger) i Eric W. Brown, millora encara més l’experiència immersiva. Les edicions físiques de Sea of Stars també estan previstes que es llancin exclusivament per iam8bit a diverses plataformes el 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.