Nintendo

Samba de Amigo: Party Central fa el seu debut

En el món dels jocs de ritme, un nou competidor ha fet la seva entrada. Samba de Amigo: Party Central ha estat llançat oficialment, marcant un nou capítol en l’estimada franquícia. El joc, desenvolupat per SEGA, promet portar una onada fresca d’emoció i ritme.

Samba de Amigo: Party Central continua la tradició dels seus predecessors, oferint als jugadors una vibrant experiència de joc de ritme. El joc està ambientat al ritme d’una banda sonora diversificada, que inclou una barreja de melodies clàssiques i èxits contemporanis. Els desenvolupadors han assegurat que la selecció musical del joc s’ajusta a una àmplia gamma de gustos.

La mecànica del joc continua fidel a l’original, amb els jugadors agitant les seves maraques virtuals al compàs de la música. No obstant això, Samba de Amigo: Party Central introdueix nous elements de joc i característiques, incloent-hi modes multijugador i avatars personalitzables, afegint una nova capa al joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.