Ordinador

Reus 2 desvetlla la primera demo pública al Steam’s Strategy Fest

Abbey Games i Firesquid han revelat que Reus 2, la segona part àmpliament anticipada de Reus del 2013, ha sigut presentada al Steam’s Strategy Fest. Aquest esdeveniment marca la presentació d’una nova demo, oferint als jugadors la seva primera oportunitat d’interactuar amb la seqüela des del seu anunci al maig.

A la versió completa de Reus 2, els jugadors assumeixen els rols de gegants imponents, encarregats de nodrir planetes i guiar el camí de la humanitat. El joc inclou una àmplia gamma de responsabilitats, incloent-hi l’exploració dels destins de diverses civilitzacions humanes en múltiples planetes. Als jugadors se’ls encomana gestionar ecosistemes i biomes per facilitar l’avanç de la civilització. Si es presenten desafiaments, l’opció d’iniciar una nova societat humana roman disponible.

Els jugadors que participin en la demo del Strategy Fest poden esperar submergir-se en contingut d’entre 45 minuts i 1,5 hores en el seu primer planeta. Aquesta demo inicial ofereix un tutorial i una selecció limitada del joc planificat. Els biomes de Taiga, Desert i Ocean estan oberts als jugadors per esculpir els seus planetes, cobrint les dues primeres eres humanes. A més, la demostració presenta tres gegants distintius: roca, aiguamoll i oceà. L’edició completa del joc disposarà d’una varietat de contingut addicional, incloent-hi nous gegants i els ja coneguts. Els desenvolupadors aspiren a recopilar comentaris i oferir una visió preliminar del llançament imminent de Reus 2.

Reus 2 es troba actualment en desenvolupament. Per accedir a la demo, visita la pàgina de Steam de Reus 2 durant el Strategy Fest, que es desenvoluparà del 28 d’agost al 4 de setembre. Els jugadors també poden afegir el joc a les seves llistes de desitjos i unir-se a la comunitat de Discord per a actualitzacions immediates i per connectar amb altres entusiastes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.