Nintendo Ordinador

Marvelous presenta un tràiler amb els personatges de Silent Hope

Marvelous Europe ha revelat més detalls sobre el seu proper joc d’acció-RPG, Silent Hope, previst per ser llançat el 3 d’octubre. El joc estarà disponible a Nintendo Switch i a Windows mitjançant Steam. En un recent tràiler de jugabilitat, l’editor ha mostrat els estils de combat distintius i les fortaleses dels set personatges jugables. Aquesta perspectiva pretén preparar els jugadors per al seu viatge a l’Abisme, on ajudaran la princesa a restaurar les paraules al seu món.

Acompanyant el nou vídeo es publica la ‘Guia Mundial Oficial‘, un recurs en línia dissenyat per oferir una visió completa de l’entorn i els personatges de Silent Hope. Aquesta guia en evolució presentarà més informació, recursos i consells dels desenvolupadors abans del llançament del joc. La primera entrega aprofundeix en la història de Silent Hope, detallant els esdeveniments històrics que van portar la Princesa a quedar atrapada en una llàgrima de cristall. La guia també explora les personalitats i els passats dels set herois, les seves habilitats amb les armes i les classes avançades que poden desbloquejar.

Silent Hope és un homenatge als clàssics jocs de masmorres isomètriques, enriquits amb elements contemporanis. Els jugadors assumiran els papers de set herois poc convencionals, cadascun amb una arma única, un estil de combat i una ocupació fora del combat. A mesura que es barallin i recullin recursos a l’Abisme, els herois tornaran al Camp Base per millorar el seu equip, crear objectes i preparar-se per a les següents expedicions. Els dissenys generats procedimentalment de l’Abisme asseguren que cada aventura sigui diferent, amb perills creixents en els nivells més profunds.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.