Ordinador

Forgive Me Father 2 s’estrenarà en accés anticipat aquest octubre

Fulqrum Publishing i Byte Barrel han anunciat el llançament en accés anticipat del seu FPS d’horror Lovecraftià, Forgive Me Father 2, el 19 d’octubre. El joc, que és una seqüela de l’original de 2022, compta amb una demo gratuïta a Steam.

A Forgive Me Father 2, els jugadors s’embarcaran en un viatge cap als seus més foscos malsons, lluitant contra hordes d’enemics posseïts i desbloquejant un arsenal mortal d’armes. El joc amplia l’original amb una història més profunda i fosca, i efectes d’il·luminació atmosfèrics impulsats per Unreal Engine 5, proporcionant una experiència d’horror veritablement tensa.

La seqüela manté els visuals dibuixats a mà al estil de còmic del seu predecessor, però amb millors sprites en 2D que ofereixen 8 angles de visió. Això permet als jugadors apreciar plenament els detalls grotescs dels seus enemics abans de fer-los tornar a les seves dimensions infernals.

El joc continua la història del sacerdot de la primera entrega, que s’enfonsa en els seus malsons més foscos en un camí cap a la salvació. Els jugadors hauran d’enfrontar-se a tota mena d’enemics, utilitzant una àmplia gamma d’armes mortals. El joc també introdueix un sistema de bogeria.

Forgive Me Father 2 està actualment en desenvolupament per a PC i es pot afegir a la llista de desitjos a Steam, GOG o a l’Epic Games Store.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.