Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

LEGO 2K Drive anuncia l’arribada de la Temporada 2

2K en col·laboració amb el Grup LEGO, ha revelat que la molt esperada Temporada 2 del Passi de Conducció de LEGO 2K Drive estarà disponible a partir de demà, dimecres 13 de setembre.

La Temporada 2 introdueix una sèrie de millores i addicions al joc. Els jugadors tindran accés a 100 nivells nous plens de reptes, juntament amb 22 recompenses gratuïtes, que inclouen tres vehicles, cinc paquets de maons, cinc nous pilots i moltes altres sorpreses. A més, una característica destacada d’aquesta temporada és el nou mode “Brick Brawl”, on els jugadors podran submergir-se en el caos de batalles plenes d’acció.

Per a aquells que desitgin dur la seva experiència al següent nivell, el Passi de Conducció Premium de la Temporada 2, que s’inclou en el Passi de Conducció de l’Any 1, ofereix encara més emoció. Els jugadors que optin per aquesta opció tindran l’oportunitat de guanyar un total impressionant de 103 recompenses Premium. Això inclou 11 vehicles nous i 10 pilots nous frescos inspirats en el món de LEGO City. Entre les novetats es troben creacions úniques, com un unicorn flotant, un sofà mòbil, un vaixell viking i molt més. A més, els jugadors podran personalitzar els seus vehicles al Garatge amb nous paquets de maons, adhesius, sons i estils.

Una característica particularment atractiva de les temporades a LEGO 2K Drive és que no tenen límit de temps, la qual cosa permet als jugadors gaudir de cada temporada al seu propi ritme. Aquells que hagin estat gaudint de la versió gratuïta de la temporada podran actualitzar-la a la versió Premium de la Temporada 2 del Passeig de Conducció i desbloquejar instantàniament totes les recompenses Premium corresponents al seu nivell actual.

Aquesta emocionant notícia arriba acompanyada d’actualitzacions recents a LEGO 2K Drive. Una de les més destacades és el nou mode “Brick Brawl”, que ofereix batalles en equip en un emocionant mode multijugador 3 contra 3, disponible tant en línia com en pantalla dividida local 1 contra 1. Els jugadors hauran de destrossar els vehicles dels seus oponents en circuits únics plens de potenciadors destructius, camins entrecreuats i obstacles estratègics.

A més, els modes classificatoris multijugador en línia s’afegeixen a les opcions de joc, permetent partides classificatòries als modes Race i Brick Brawl. Els jugadors poden formar grups de fins a tres persones en línia i competir en sis eliminatòries en cada nova temporada, amb l’oportunitat de guanyar recompenses addicionals.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.