Ordinador PlayStation Xbox

ATLUS revela més detalls de Persona 3 Reload amb un nou tràiler

ATLUS ha proporcionat més informació sobre Persona 3 Reload. Els detalls destacats inclouen nous uniformes de combat per a SEES, un sistema d’estadístiques socials millorat i una visió més detallada de la vida a la residència Iwatodai i els companys de classe.

A més, ATLUS ha llançat el primer d’una sèrie de tràilers, permetent als fans donar una ullada als actors de doblatge que donen vida als personatges de Persona 3 i Persona 3 Reload. Els actors Aleks Le, Zeno Robinson, Heather Gonzalez i Michelle Ruff discuteixen el joc, el seu llegat i la seva base de seguidors.

Persona 3 Reload es llançarà el 2 de febrer de 2024 per a Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, PlayStation 5 i PlayStation 4. A més, el joc estarà disponible a Xbox Game Pass des del dia del seu llançament.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content