Ordinador PlayStation Xbox

ATLUS revela més detalls de Persona 3 Reload amb un nou tràiler

ATLUS revela més detalls de Persona 3 Reload amb un nou tràiler

ATLUS ha proporcionat més informació sobre Persona 3 Reload. Els detalls destacats inclouen nous uniformes de combat per a SEES, un sistema d’estadístiques socials millorat i una visió més detallada de la vida a la residència Iwatodai i els companys de classe.

A més, ATLUS ha llançat el primer d’una sèrie de tràilers, permetent als fans donar una ullada als actors de doblatge que donen vida als personatges de Persona 3 i Persona 3 Reload. Els actors Aleks Le, Zeno Robinson, Heather Gonzalez i Michelle Ruff discuteixen el joc, el seu llegat i la seva base de seguidors.

Persona 3 Reload es llançarà el 2 de febrer de 2024 per a Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, PlayStation 5 i PlayStation 4. A més, el joc estarà disponible a Xbox Game Pass des del dia del seu llançament.