Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

My Time At Sandrock confirma data de llançament amb un nou tràiler

Focus Entertainment, PM Studios i Pathea Games han revelat un nou tràiler de la tan esperada seqüela del premiat RPG de simulació sandbox My Time at Portia. El nou joc, My Time at Sandrock, està previst que es llanci el 2 de novembre per a PC, Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series S/X.

My Time at Sandrock combina l’emoció d’una aventura al salvatge oest amb la satisfacció de construir i cuidar la teva pròpia parcel·la de terra. El joc presenta una narrativa detallada amb centenars de missions secundàries i més de 40 personatges nous.

Els jugadors poden participar en una varietat de minijocs, assistir a esdeveniments, desbloquejar diàlegs i missions noves, i fins i tot convidar amics a sopar i prendre alguna cosa. Com a nou constructor de Sandrock, els jugadors poden crear objectes únics per decorar la seva finca i ajudar amb les peticions de la comunitat.

El mode multijugador del joc estarà disponible a PC a partir del 2 de novembre, i es preveu que arribi a les consoles a l’estiu de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content