Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

My Time At Sandrock confirma data de llançament amb un nou tràiler

My Time At Sandrock confirma data de llançament amb un nou tràiler

Focus Entertainment, PM Studios i Pathea Games han revelat un nou tràiler de la tan esperada seqüela del premiat RPG de simulació sandbox My Time at Portia. El nou joc, My Time at Sandrock, està previst que es llanci el 2 de novembre per a PC, Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series S/X.

My Time at Sandrock combina l’emoció d’una aventura al salvatge oest amb la satisfacció de construir i cuidar la teva pròpia parcel·la de terra. El joc presenta una narrativa detallada amb centenars de missions secundàries i més de 40 personatges nous.

Els jugadors poden participar en una varietat de minijocs, assistir a esdeveniments, desbloquejar diàlegs i missions noves, i fins i tot convidar amics a sopar i prendre alguna cosa. Com a nou constructor de Sandrock, els jugadors poden crear objectes únics per decorar la seva finca i ajudar amb les peticions de la comunitat.

El mode multijugador del joc estarà disponible a PC a partir del 2 de novembre, i es preveu que arribi a les consoles a l’estiu de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.