PlayStation Xbox

L’Edició Limitada de Front Mission 1st Remake arribarà a PlayStation 5 i Xbox el 5 de desembre

Microids ha anunciat que l’Edició Limitada de Front Mission 1st Remake estarà disponible en format físic per a PlayStation 5, Xbox Series i Xbox One el 5 de desembre de 2023. Aquesta edició especial inclourà contingut físic exclusiu creat pels artistes que van participar en el desenvolupament del joc.

L’Edició Limitada inclourà el joc Front Mission 1st Remake per a PlayStation 5 o Xbox, una funda lenticular exclusiva, un manual imprès del joc i dues litografies.

Front Mission 1st Remake et permet assumir el paper d’un membre de la Unió Cooperativa d’Oceania (O.C.U.) o dels Estats Continentals Units (U.C.S.). Personalitza el teu Wanzer, desenvolupa estratègies i utilitza la teva potència de foc i el terreny per obtenir avantatge sobre el teu oponent.

El joc es desenvolupa l’any 2090, on els conflictes mundials es lliuren amb màquines de guerra gegants anomenades Wanzers. L’illa Huffman, l’únic lloc on la O.C.U. i la U.C.S. comparteixen frontera terrestre, és un enrenou de conflictes.

Front Mission 1st Remake ja està disponible per reservar en format físic per a PlayStation 5 i Xbox. La data de llançament serà el 5 de desembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.